چگونه در اينترنت تبليغ كنيم؟

ساخت وبلاگ

براي تبليغ در اينترنت راه‌هاي زيادي وجود دارد كه از ميان آنها مي‌توان به مواردي چون پرداخت به ازاي كليك يا PPC، تبليغات نمايشي آنلاين يا تبليغات درون‌نرم‌افزاري اشاره كرد. تبليغات آنلاين ممكن است براي كساني كه به تازگي پا به عرصه‌ي كسب‌و‌كار و بازاريابي گذاشته‌اند، كمي ترسناك و سخت به نظر برسد در حالي‌كه چنين نيست. با فراگيري و رعايت اصول مرتبط با تبليغ آنلاين و استفاده از ابزارهاي كارآمد، مي‌توانيد با تبليغ آنلاين، نقش مؤثري در گسترش فعاليت تجاري خود داشته باشيد.

روش اول: پرداخت به‌ ازاي كليك

چگونه در اينترنت تبليغ كنيم - پرداخت به ازاي كليك

يكي از اولين گزينه‌هايي كه براي تبليغات آنلاين بايد در نظر داشته باشيد، استفاده از شيوه‌ي تبليغاتي پرداخت به ازاي كليك (Pay-per-click) است كه به اختصار PPC ناميده مي‌شود. اين روش يكي از مؤثرترين و رايج‌ترين انواع تبليغات آنلاين است.

اين شيوه از تبليغ براي شما اين امكان را فراهم مي‌كند كه عبارات و كلمات مرتبط با كسب‌و‌كار خود را مشخص كنيد تا هنگام جست‌و‌جوي آن كلمات در موتورهاي جست‌و‌جوي گوگل و بينگ، تبليغات متني شما براي كاربران به نمايش دربيايد. اين عبارات و كلمات با عنوان كلمات كليدي يا كليدواژه شناخته مي‌شوند و پايه و اساس تبليغات پرداخت به ازاي كليك را تشكيل مي‌دهند. اين كلمات بر اساس يك سيستم مزايده انتخاب مي‌شوند. اين شيوه باعث مي‌شود كه همه‌ي تبليغ‌كنندگان، شانسي برابر براي به نمايش درآمدن تبليغات‌شان داشته باشند و لزوما كساني كه بيشتر هزينه مي‌كنند، شانس بيشتري ندارند.

كليدواژه‌ها بايد كاملا با موضوع كسب‌و‌كار شما مرتبط باشند، بر اساس گروه‌هاي تبليغاتي (ad groups) منطقي، سازمان‌دهي شده باشند، بر اساس انواع كمپين‌هاي تبليغاتي جداسازي شده باشند و با نوع كلمه‌ي كليدي صحيح، هم‌راستا باشد تا در زمان درست و براي بازديدكنندگان هدف به نمايش دربيايد.


 

روش دوم: تبليغات در شبكه‌هاي اجتماعي

چگونه در اينترنت تبليغ كنيم - شبكه هاي اجتماعي

در حالي‌كه تبليغات از طريق نتايج جست‌و‌جو، بازاريابي اينترنتي را متحول كرده است، تبليغات از طريق شبكه‌هاي اجتماعي در حال تغيير آينده‌ي وب است.

شبكه‌هاي اجتماعي محبوب‌ترين سرگرمي آنلاين براي بزرگسالان سراسر دنياست. مانند تبليغات در تلگرام ، بنابراين تبليغ‌كنندگانِ كالاها و خدمات، استراتژي‌هاي تبليغاتي خود را به سوي شبكه‌هاي اجتماعي سوق داده‌اند:‌ يعني همان جايي كه مشتريان بخش عمده‌اي از وقت خود را در آن مي‌گذرانند. تبليغات در شبكه‌هاي اجتماعي تقريبا عملكردي مشابه تبليغات كليكي دارد با اين تفاوت كه اين تبليغ‌كنندگان هستند كه ابتكار عمل را در دست دارند نه كاربران. در واقع تبليغ‌كنندگان، كاربران را جست‌و‌جو مي‌كنند.

يكي از مهم‌ترين نقاط قوت اين شيوه از تبليغ اين است كه تبليغ‌كنندگان مي‌توانند مستقيما، مشتريان بالقوه را هدف قرار دهند و همين مسئله، زيربناي بسياري از محصولات و پلتفرم‌هاي تبليغات شبكه‌هاي اجتماعي را تشكيل مي‌دهد. در واقع با اين شيوه، تبليغ‌كنندگان بر اساس معيارهاي مختلف از اطلاعات آماري مثل سن، جنسيت، درآمد، سطح تحصيلات و وضعيت تأهل تا رفتارهاي اجتماعي و اولويت‌هاي جست‌و‌جو مي‌توانند مشتريان را هدف بگيرند.

در اين روش، تبليغ‌كنندگان حتي مي‌توانند با توجه به نوع صفحات و پروفايل‌هايي كه كاربران دنبال مي‌كنند، چيزهايي كه مي‌خرند و اخباري كه مي‌خوانند، آنها را هدف قرار دهند. اين مخاطبان سفارشي، از طريق اطلاعات به دست آمده از مشتريان موجود و ليست ايميل‌ها، قابل دست‌يابي هستند. توئيتر و فيس‌بوك مي‌توانند فهرست ايميل‌ها را با ساير اطلاعاتي كه از كاربران‌شان دارند تركيب كنند و اطلاعات بيشتري درباره‌ي رفتار آنها به دست آورند.

بازاريابي بر اساس هويت مشتريان (identity marketing) به عنوان جديدترين و البته عميق‌ترين شيوه از بازاريابي ديجيتال، در دهه‌ي اخير بسيار گسترش يافته است و تأثيرگذاري خود را ثابت كرده است.

 

مخاطبان خود را بشناسيد

همان‌طور كه تبليغ‌كنندگان به شيوه‌ي پرداخت به ازاي كليك، قبل از اينكه كمپين‌هاي تبليغاتي خود را راه‌اندازي كنند، بايد به شكل عميق و اصولي درباره‌ي كليدواژه‌ها تحقيق كنند، تبليغ‌كنندگان در شبكه‌هاي اجتماعي هم بايد مشتريان ايده‌آل خود و مخاطبان واقعي خود را هدف بگيرند. اينجاست كه شخصيت خريدار (Buyer Persona) وارد عمل مي‌شود.

يكي از اولين مراحل بازاريابي، پيدا كردن مخاطباني است كه مناسب كسب‌و‌كار ما باشند يعني جامعه‌ي هدف. شخصيت خريدار، اطلاعاتي است كه ما از افرادي كه مي‌خواهيم مشتري ما باشند و در واقع مشتريان ايده‌آل ما هستند، در اختيار داريم.

ايجاد شخصيت خريدار دقيق و جزئي براي مشتريان ايده‌آل اين فرصت را براي ما فراهم مي‌كند تا از اطلاعات سطحي درباره‌ي وفادارترين مشتريان‌مان فراتر برويم و شرايطي ايجاد كنيم كه مشتريان بالقوه و ايده‌آل را به سوي كسب‌وكار خود جذب كنيم. اين كار نه تنها به كسب‌وكارها كمك مي‌كند تا تأثير تبليغات خود را افزايش بدهند، بلكه باعث مي‌شوند تبليغات هدفمندتر و مرتبط‌‌تري به مخاطبان ارائه شود. تحقيقات اخير نشان مي‌دهد كه كاربران به تبليغات آنلايني كه با علايق آنها مرتبط‌‌تر باشد، بيشتر توجه نشان مي‌دهند.

روش سوم: عناصر كمپين‌هاي تبليغاتي

تبليغات اينترنتي فقط قرار دادن يك تبليغ در فضاي آنلاين و انتظار براي گرفتن بهترين نتيجه نيست. مؤثرترين و موفق‌ترين كمپين‌هاي تبليغاتي، آميخته‌اي از عناصر به هم پيوسته و متعددي هستند كه هر كدام از اين عناصر به تنهايي كاركرد خاصي دارند و در نهايت به افزايش پتانسيل يك كمپين تبليغاتي منجر مي‌شوند. همه‌ي كمپين‌هاي تبليغاتي آنلاين، همه‌ي اين عناصر را ندارند اما اجزايي كه در ادامه معرفي مي‌كنيم، اولين قدم‌هاي تبليغ و بازاريابي ديجيتال هستند و در بسياري از كمپين‌هاي تبليغاتي ديده مي‌شوند.

 

۱. تبليغات تصويري و متني

گوگل ادوردز (Google AdWords) و بينگ ادز (Bing Ads) شرايطي را براي تبليغ‌كنندگان فراهم مي‌كنند كه از بين تبليغات متني يا تبليغات تصويري مثل انواع بنرها، انتخاب كنند. تبليغات متني معمولا با عنوان PPC يا تبليغات به ازاي كليك و تبليغات تصويري و مدل‌هاي تبليغاتي مشابه با عنوان تبليغات نمايشي شناخته مي‌شوند. به علاوه، پلتفرم‌هاي شبكه‌هاي اجتماعي مثلا فيس‌بوك، انواعي از تبليغات را ارائه مي‌كنند كه تركيبي از هر دوي اينها يعني تبليغات متني و نمايشي است. امروزه انواع مختلف و متعددي از تبليغات وجود دارد كه صاحبان كسب‌و‌كارها با توجه به نيازهاي خود مي‌توانند هر تبليغي را كه با كمپين تبليغاتي آنها بيشتر تطابق دارد، انتخاب كنند.


 

۲. صفحه‌ي فرود يا صفحه‌ي هدف (Landing Pages)

صفحه‌ي فرود يا هدف، صفحه‌اي اختصاصي و بهينه‌سازي شده است كه كاربران پس از كليك كردن روي يك تبليغ به آن منتقل مي‌شوند. صفحات فرود ممكن است شامل تبليغات محصول و خدمات مختلف باشند يا اطلاعات اضافي درباره‌ي تبليغ‌كننده را به كاربران عرضه كنند. اين صفحات همچنين مي‌توانند براي متقاعد كردن مشتريان براي انجام يك عمل خاص مثلا تكميل فرآيند خريد مورد استفاده قرار بگيرند يا شامل اطلاعات اضافه يا دانلود بخشي از محتوا براي جذب مخاطب باشند.

۳. پيگيري تماس‌هاي تلفني

براي بسياري از تبليغ‌كنندگان، تماس‌هاي تلفني مي‌توانند منبع ارزشمندي از مشتريان بالقوه باشند. به همين دليل، با پيگيري و بررسي تماس‌هاي تلفني دريافت شده از كمپين‌هاي تبليغاتي آنلاين، تبليغ‌كنندگان مي‌توانند آن دسته از كلمات كليدي و تبليغاتي‌ كه كاربران را به تماس تلفني وا داشته است، مشخص كنند.


حتما بخوانيد: ۸ نكته براي موفقيت در بازاريابي تلفني

۴. استفاده از محتواي حمايت‌شده

بسياري از تبليغ‌كنندگان از محتواي حمايت‌شده يا Sponsored Content، به عنوان يكي از عناصر كمپين‌هاي تبليغاتي آنلاين خود استفاده مي‌كنند. اين محتواي حمايت‌شده ممكن است شكل‌هاي مختلفي داشته باشد از رپرتاژ آگهي در وب‌سايت‌هاي مختلف گرفته تا آپديت‌هاي حمايت‌شده در پلتفرم‌هاي شبكه‌هاي اجتماعي. دو شبكه‌ي اجتماعي فيس‌بوك و توئيتر، اين امكان را براي صاحبان كسب‌و‌كارها فراهم مي‌كنند و انتخاب‌هاي متعددي در زمينه‌ي آپديت‌هاي حمايت‌شده براي آنها در نظر مي‌گيرند. به عنوان مثال مي‌توان به پست‌هاي ارتقايافته‌ي فيس‌بوك (Facebook’s Promoted Posts) يا توئيت‌هاي حمايت‌شده‌ي توئيتر (Twitter’s Sponsored Tweets) اشاره كرد.

ويژگي پست‌هاي ارتقايافته‌ي فيس‌بوك اين فرصت را براي صاحبان كسب‌و‌كارها فراهم مي‌كند تا مبلغي را براي پست‌هاي منتخب خود بپردازند تا پست مورد نظر براي تعداد بيشتري از دنبال‌كنندگان پيج به نمايش دربيايد. توئيت‌هاي حمايت‌شده در شبكه‌ي اجتماعي توئيتر هم عملكردي مشابه دارند و شما با پرداخت مبلغي، امكان نمايش آن توئيت براي طيف وسيع‌تري از دنبال‌كنندگان را فراهم مي‌كنيد.

 

۵. تجزيه و تحليل اطلاعات

تبليغ كردن در اينترنت فقط به منتشر كردن يك تبليغ و انتظار براي كسب بهترين نتيجه، خلاصه نمي‌شود. تبليغ‌كنندگان بايد نتايج تبليغات را به دقت بررسي كنند تا متوجه شوند كدام شيوه از تبليغات، نتايج بهتري داشته‌اند و ترافيك آنها ناشي از كدام تبليغ بوده است. به همين دليل است كه تجزيه و تحليل آمار و ارقام، يكي از اجزاي حياتي استراتژي‌هاي تبليغ آنلاين است. ابزارهاي تجزيه و تحليل داده‌ها، اطلاعات ارزشمندي درباره‌ي كمپين‌هاي تبليغاتي را به صاحبان مشاغل ارائه مي‌كنند؛ مثلا نرخ كليك (CTR) كه به نسبت كاربراني كه روي يك لينك خاص كليك مي‌كنند به تعداد كل كاربراني كه يك صفحه، ايميل يا تبليغ را ديد‌ه‌اند گفته مي‌شود. اين ابزارهاي آماري، يك منبع اطلاعاتي بسيار ارزشمند براي اطلاع از نحوه‌ي تعامل مشتريان با وب‌سايت هستند.

۶. بازاريابي ايميلي

بازاريابي ايميلي يكي از رايج‌ترين عناصر در كمپين‌هاي تبليغاتي آنلاين است. برخي از تبليغ‌كنندگان فقط از كمپين‌هاي تبليغاتي ايميلي براي پيشنهادات دوره‌اي خاص يا دانلود محتواي خاص، استفاده مي‌كنند، در حالي‌كه برخي ديگر از صاحبان كسب‌و‌كارها، از بازاريابي ايميلي براي كامل كردن ساير كانال‌هاي تبليغاتي آنلاين، بهره مي‌برند. اين شيوه از بازاريابي يكي از مؤثرترين شيوه‌ها در تبليغات است كه باعث شده بسياري از تبليغ‌كنندگان از آن استفاده كنند.

 

۷. بازاريابي مجدد (Remarketing)

چگونه در اينترنت تبليغ كنيم - بازاريابي مجدد

به ندرت پيش مي‌آيد كه مشتري، وب‌سايتي را كشف كند و فورا تصميم بگيرد كه از آن خريد كند. سفر مشتري معمولا طولاني و پيچيده است و تهيه‌ي نقشه‌اي از آن نيازمند ابزارهاي مختلف و زمان زيادي است. به همين دليل، بازاريابي مجدد به يكي از مهم‌ترين ابزارهاي بازاريابان ديجيتال تبديل شده است. بازاريابي مجدد، فرصتي را براي شما فراهم مي‌كند تا مشترياني‌ را كه از وب‌سايت‌تان بازديد مي‌كنند و بدون انجام هيچ عملي از قبيل خريد يا ثبت نام، سايت را ترك مي‌كنند، پيگيري كنيد. به اين ترتيب مي‌توانيد تبليغ خود را اين بار در سايت ديگر يا به شكل ديگر، به همان مشتري بالقوه عرضه كنيد. اين شيوه نه تنها آگاهي از برند را افزايش مي‌دهد، بلكه فرصت‌هاي بيشتري براي كاربران فراهم مي‌كند تا وب‌سايت شما را دوباره بازديد كنند يا بعدها خريدي انجام دهند. بازاريابي مجدد را مي‌توان به شكل تبليغات در موتورهاي جست‌و‌جو، تبليغات نمايشي يا تبليغ در شبكه‌هاي اجتماعي، به انجام رساند.

منبع: http://laklak.vip/

جراح پروتز سینه...
ما را در سایت جراح پروتز سینه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : شیما shimanami بازدید : 227 تاريخ : دوشنبه 30 بهمن 1396 ساعت: 19:17